Aanbod

Over ons aanbod

Ons aanbod wordt opgedeeld in opleidingen, modules en cursussen.

Wie een opleiding volledig afrondt (examens, stages en het eindwerk), bekomt een diploma. Je volgt een opleiding als je beroepsmatig aan de slag wil gaan binnen de sector van de natuurlijke gezondheidszorg.

Wie een module afwerkt (examens of opdrachten), bekomt een getuigschrift. Een module is een combinatie van verschillende cursussen rond één bepaald thema.

Wie een cursus volgt bekomt bij voldoende aanwezigheid een deelnameattest. Als je ook deelneemt aan het examen voor dat vak en hiervoor slaagt, bekom je een vormingsattest.

De vierjarige opleiding tot gezondheidsconsulent vormt de basis van ons vaste programma; alle modules en cursussen vormen onderdeel van dit programma.
Daarnaast bieden we jaarlijks ook diverse na- en bijscholingscursussen aan ofwel extra cursussen. Bij de informatie over deze cursussen wordt telkens bovenaan de pagina vermeld dat het om een "extra cursus" gaat dus een cursus buiten het vaste programma. Let op: voor alle extra cursussen geldt dat het lesgeld NIET via kmo-portefeuille kan worden betaald.

© Copyright 2019 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media