Aanbod

Over ons aanbod

Ons aanbod is opgedeeld in opleidingen, deelopleidingen en cursussen.

Wij bieden twee opleidingen aan, namelijk de vierjarige opleiding tot gezondheidsconsulent en de tweejarige opleiding tot (orthomoleculair) voedingsconsulent (de eerste twee jaar van de vierjarige opleiding tot gezondheidsconsulent vormen integraal de opleiding tot voedingsconsulent). Als je een opleiding volledig afrondt (examens, stages en het eindwerk), krijg je een diploma. Je volgt een opleiding als je beroepsmatig aan de slag wil gaan binnen de sector van de natuurlijke gezondheidszorg. 

Een deelopleiding bestaat uit een deel van de opleiding gezondheidsconsulent of de opleiding voedingsconsulent; je volgt niet de volledige twee- of vierjarige opleiding maar slecht het deel ervan dat jou het meeste aanspreekt. Het is een combinatie van verschillende cursussen rond één bepaald thema. Als je een deelopleiding afwerkt (examens of opdrachten), krijg je een getuigschrift

Een cursus is een vak uit de opleidingen voedingsconsulent en gezondheidsconsulent dat afzonderlijk gevolgd kan worden. Als je een cursus volgt krijg je bij voldoende aanwezigheid een deelnameattest. Als je ook deelneemt aan het examen voor dat vak en hiervoor slaagt, krijg je een vormingsattest.

De vierjarige opleiding tot gezondheidsconsulent vormt de basis van ons vaste programma; alle deelopleidingen en cursussen vormen onderdeel van dit programma.
Daarnaast bieden we jaarlijks ook diverse na- en bijscholingscursussen aan ofwel extra cursussen. Bij de informatie over deze cursussen wordt telkens bovenaan de pagina vermeld dat het om een "extra cursus" gaat dus een cursus buiten het vaste programma. Let op: voor alle extra cursussen geldt dat het lesgeld NIET via kmo-portefeuille kan worden betaald.

Cursussen

© Copyright 2020 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media