ORTHOMOLECULAIRE LEER

Orthomoleculaire leer door Dr Geert Verhelst

Steeds meer wordt het duidelijk dat – alvorens medicijnen in te zetten - een gezonde levensstijl essentieel is in de preventie van en aanpak van de meeste westerse degeneratieziekten. In de lessen “orthomoleculaire leer” wordt dan ook zoveel mogelijk gekeken wat door aanpassing van de levensstijl kan bereikt worden en op welke manier correct gekozen en wetenschappelijk onderbouwde kruidenpreparaten en voedingssupplementen een wezenlijke bijdrage leveren in de preventie van en bij de ondersteuning van diverse aandoeningen. 

Lees meer over de inhoud van deze cursus...

Deze achttiendaagse lessenreeks kadert in het jaartraject orthomoleculair voedingscoach maar kan ook als afzonderlijke cursus gevolgd worden; bovendien kan voor de  onderwerpen die aan bod komen afzonderlijk worden ingeschreven (zie onder ons aanbod onder "themadagen").

Voor (oud-)studenten van De Levensschool die reeds de vakken kruidenleer, pathologie, natuurlijke voedingssupplementen en toegepaste voedingsleer tijdens hun opleiding volgden zijn deze lessen zeker nog een waardevolle aanvulling/opfrissing van hetgeen zij aan leerstof kregen aangeboden; de diverse vakken zijn samengevoegd tot dit vak en worden behandeld per thema of aandoening, inmiddels aangevuld met de nodige updates door Dr Verhelst. Heb jij de opleiding gevolgd voordat deze samensmelting van vakken tot het vak orthomoleculaire leer gebeurde en wil je ook graag de lessen op deze manier volgen? Stuur dan een mail naar info@levensschool.be voor info over het aangepaste tarief.
 

DATA SCHOOLJAAR 2022/2023:

De lessen worden gegeven via live webinars op volgende dagen:

donderdag 8 december
zaterdag 17 december
donderdag 12 januari
zaterdag 21 januari
donderdag 26 januari
zaterdag 4 februari
donderdag 2 maart
zaterdag 11 maart
donderdag 16 maart
zaterdag 25 maart
donderdag 20 april
zaterdag 29 april
donderdag 4 mei
zaterdag 13 mei
donderdag 25 mei
zaterdag 3 juni
donderdag 8 juni
zaterdag 17 juni

Ben je een dag verhinderd? Je krijgt na elke live zoom een link met wachtwoord om de replay te bekijken.

LESTIJDEN:
van 9.30u tot 16.00 u (middagpauze van 12u15 tot 13u15) 

DOCENT:

Dr Geert Verhelst

PRIJS:
1584 euro

INSCHRIJVEN: 
https://inschrijven.levensschool.be/login

Video: 
© Copyright 2023 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media