JAARTRAJECT LIFECOACH

We zijn het er inmiddels allang over eens: de mens bestaat uit veel meer dan een fysiek lichaam alleen.

In een goede hulpverlening komen alle aspecten van het mens-zijn aan bod.
Binnen De Levensschool willen we dan ook al deze aspecten belichten;
binnen ons lesaanbod vind je een grote verscheidenheid aan vakken zodat het fysieke, het mentale, het emotionele én het spirituele niveau van de mens bekeken wordt.

Ben jij vooral op zoek naar bewustzijnsverruiming? 

Heb je al een praktijk of beroep in de zorgsector of hulpverlening en wil je het aspect bewustzijnsgroei verder uitdiepen? 

Dan is dit jaartraject lifecoach iets voor jou!

In deze lessen wordt de mens niet zozeer op zijn fysieke niveau benaderd. Wel wordt de link gelegd tussen de fysieke mens en zijn bewustzijnsniveau.
We gaan hier verder vooral ook kijken naar: hoe sta ik in het leven (vanuit welk bewustzijnsniveau en hoe kan ik hierin groeien?) Enz...

De volgende vakken komen aan bod:

Na afronding van elke cursus kun je een vormingsattest downloaden via je persoonlijk account; na afronding van het jaartraject kun je het getuigschrift "jaartraject lifecoach" bekomen.

Als je ook het basisjaar natuurlijke gezondheidszorg volgt kun je het diploma van lifecoach bekomen. In dit basisjaar komen alle vakken aan bod die wij noodzakelijk achten voor iedereen in de hulpverlening.

Programma: 2024/2025

Lesgeld: 2229 euro; ter ere van ons 20-jarig bestaan krijg je bij inschrijving vóór 15 juli 2024 een vroegboekkorting en betaal je 2099 euro voor schooljaar 2024/2025

Lesdagen: donderdagen OF zaterdagen, je kiest voor één van beide lesdagen, telkens van 9.30u tot 16.00u

Leslocatie: Abdij van Tongerlo, Abdijstraat 40, 2260 Tongerlo (adres voor GPS: Geneinde 1, 2260 Westerlo)

Inschrijven: online via de website: https://inschrijven.levensschool.be/login

 

Het jaartraject lifecoach vormt net als alle andere jaartrajecten een onderdeel van onze vierjarige opleiding tot gezondheidsconsulent. Je kunt dus na dit jaartraject de andere trajecten volgen als je het diploma van gezondheidsconsulent wilt behalen.

 
© Copyright 2024 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media