BASISJAAR NATUURLIJKE GEZONDHEIDSZORG

Voor het behalen van een diploma binnen De Levensschool wordt - meestal - om te beginnen het basisjaar natuurlijke gezondheidszorg gevolgd.

In het programma van dit jaartraject zijn de volgende vakken opgenomen, omdat ze een goede basis vormen voor wie zich wil profileren als hulpverlener:

We raden aan om met dit basisjaar te starten vooraleer je een ander jaartraject volgt, zodat je een logische opbouw volgt en bovendien over de voor sommige vakken noodzakelijke voorkennis van anatomie beschikt.

Het basisjaar natuurlijke gezondheidszorg vormt dan ook - meestal - het eerste jaar voor de opleidingsstudenten van de vierjarige opleiding gezondheidsconsulent en tweejarige opleiding orthomoleculair voedingscoach.

Programma: lesrooster basisjaar natuurlijke gezondheidszorg 2024/2025 (van alle vakken op het lesrooster vind je onder "ons aanbod" in alfabetische volgorde de nodige inhoudelijke informatie). 

Lesgeld: 2229 euro; ter ere van ons 20-jarig bestaan krijg je bij inschrijving vóór 15 juli 2024 een vroegboekkorting en betaal je 2099 euro voor schooljaar 2024/2025

Lesdagendonderdagen en zaterdagen (je kiest voor één van beide lesdagen) telkens van 9.30u tot 16.00u of via e-learning (volledig op eigen tempo*)

Leslocatie: Abdij van Tongerlo, Abdijstraat 40, 2260 Tongerlo (adres voor GPS: Geneinde 1, 2260 Westerlo)

Inschrijven: online via de website: https://inschrijven.levensschool.be/login

 

* Alle lessen uit het basisjaar kunnen via e-learning gevolgd worden, met uitzonderking van relaxatie-meditatie. Dit is een praktijkvak waarbij 80% aanwezigheid verplicht is.
* Voor het vak constitutiebepaling wordt aangeraden om ook dit live mee te volgen omwille van de praktijkoefeningen. Dit is aangeraden maar niet verplicht.

 

© Copyright 2024 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media