LEVENSLESSEN

De cursus levenslessen neemt je mee op een reis naar de verste uithoeken van de kosmos en de diepste lagen van je wezen. We verkennen de grote vragen van het leven: wie zijn we? Wat zijn we? Waarom zijn we hier? Wat is de relatie tussen ons menselijke bewustzijn en de onmetelijkheid van het universum? 

Wat is waarheid en bestaat er zoiets als universele waarheid? Zijn er universele principes volgens dewelke we ons leven kunnen leiden? 

We onderzoeken de holografische aard van het universum en hoe wij als unieke individuen verbonden zijn met het geheel. We verkennen de relatie tussen het fysiek zelf en het hogere zelf en hoe we met enthousiasme ons leven kunnen leiden. 

We ontrafelen de dynamiek tussen licht en duister, tussen goed en kwaad, en we gaan verder naar een overkoepelende realisatie van eenheidsbewustzijn. Dan zetten we de fundamentele wijsheden op een rijtje die voortvloeien uit deze realisatie van eenheid. We bewandelen samen het ‘pad van meesterschap’ op weg naar het ontwaken van de spirituele meester in ons en we ontdekken samen de ware betekenis van kwaliteiten als goedheid, eerbied, liefde, dienstbaarheid en vertrouwen. 

Tenslotte overlopen we de heel praktische menselijke principes die ons helpen om het dagelijkse leven op een vervullende, doeltreffende en meesterlijke wijze te leiden. 

 

DATA:
donderdag 17 en 24 november, 1 december 2022
OF
zaterdag 19 en 26 november, 3 december 2022
(je kiest voor een van beide lesdagen dus donderdag OF zaterdag)

LESTIJDEN:
van 9.30u tot 16.00u (middagpauze van 12u15 tot 13u15)

LESLOCATIE: Abdij van Tongerlo, Abdijstraat 40, 2260 Tongerlo (voor gps: Geneinde1, Tongerlo)

DOCENT:
Yann De Bruyn

PRIJS:
279 euro

INSCHRIJVEN: 
https://inschrijven.levensschool.be/login

 

Video: 
Afbeeldingen: 
© Copyright 2022 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media