HOMEOPATHIE: INLEIDING IN DE HOMEOPATHIE

Homeopathie is een complementaire geneeswijze die meer dan 200 jaar geleden werd ontdekt door de duitse arts Samuel Hahnemann (1755-1843).

Hahnemann ondervond dat de levenskracht van de mens op een energetische manier kan worden versterkt met behulp van energie uit de natuur. Daartoe worden natuurlijke producten volgens een bepaald procédé opeenvolgend verdund en geschud, tot elke materie eruit gewassen is. Uiteindelijk blijft er enkel een vorm van zuivere energie over en deze wordt opgeslagen in het homeopatisch middel. Daarmee kan het zelfherstellend vermogen worden aangesterkt.

Lees meer over de lessen...

Deze inleidende cursus vormt de ideale start voor de driejarige cursus homeopathie voor plant, dier en zelfhulp (verplicht vooraf of tegelijk te volgen).

Artikel "wat is homeopathie"

 

Tijdens de cursus "inleiding in de homeopathie" worden de volgende twee boeken grondig bestudeerd:

  • "Een energetische kijk op gezondheid en ziekte" van George Vithoulkas (vertaling door Dr Fons Vanden Berghe) (24 euro) 
  • "Homeopathie in de praktijk" van George Vithoulkas (vertaling door Dr Fons Vanden Berghe) (24 euro)

Beide handboeken zijn verkrijgbaar op school (of te bestellen per mail: info@levensschool.be)

DATA:
Deze lessenreeks is digitaal, geheel op eigen tempo te volgen. Stuur na je inschrijving & betaling een mail naar info@levensschool.be en ontvang de link naar de lessen zodat je kunt starten wanneer je wenst (je ontvangt dan ook info over het cursusboek en de prijs hiervan).

DOCENT:
Dr  Fons Vanden Berghe

PRIJS:
198 euro

INSCHRIJVEN: 
https://inschrijven.levensschool.be/login

Video: 
© Copyright 2024 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media