VOEDING: MICRONUTRIENTENLEER

In deze cursus worden uitgebreid de voedingsstoffen voorgesteld die onmisbaar zijn voor een goede gezondheid: vitaminen en bio-actieve stoffen, mineralen en sporenelementen, essentiële omega-6 en omega-3 vetzuren, essentiële aminozuren en enzymen.

Van elk van deze stoffen worden de belangrijkste functies in het lichaam op een rijtje gezet en worden de mogelijke klachten aangestipt die bij een gebrek ervan kunnen optreden.

Daarnaast wordt er uiteraard aandacht geschonken aan de voedingsbronnen van deze micronutriënten, om via een gezonde voeding tekorten zoveel mogelijk te vermijden.

DATA:
Deze cursus is geheel op basis van e-learning. Vanaf 1 oktober 2020 kun je hiervoor inschrijven; na betaling van het lesgeld worden je de inloggegevens per mail bezorgd.

Er is een cursusboek beschikbaar (42 euro inclusief verzendkosten); indien je dit wenst te bestellen gelieve dit per mail te doen (info@levensschool.be). Je ontvangt per kerende mail de factuur; na betaling hiervan wordt je het boek toegestuurd.

DOCENT:
Dr Geert Verhelst 

PRIJS:
255 euro

INSCHRIJVEN: vanaf 1 oktober 2020
https://inschrijven.levensschool.be/login

© Copyright 2021 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media