Rob Vaes

Rob Vaes (21 november 1965) was aanvankelijk werkzaam in een ziekenhuis op de afdeling Biotechniek. Zijn interesse in de natuurlijke gezondheidszorg werd gewekt door het volgen van een cursus natuurvoeding en fytotherapie. Hij ging opnieuw studeren en behoorde tot de eerste lichting afgestudeerde Heilpraktikers in België (1992).

Daarna specialiseerde hij zich 5 jaar in de homeopathie, waaronder 3 jaar aan de Internationale School Voor Klassieke Homeopathie van Dr. Geukens in Hechtel. Vervolgens specialiseerde hij zich in de irisscopie en behaalde zijn diploma aan het Pastor Felke Instituut (Duitsland).

Rob was 10 jaar voorzitter van de beroepsvereniging voor gezondheidsbegeleiders. In het jaar 2000 ondernam hij een voettocht van 2500 km naar Santiago de Compostella, sindsdien gaat zijn aandacht speciaal uit naar de spirituele dimensie van het leven.

Rob werkte van 1992 tot 2014 in zijn praktijk in Houthalen, waar hij vooral klassieke homeopathie combineerde met gesprek en levensbegeleiding. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als docent (voedingsleer, zuiveringskuren, homeopathie, wetgeving). Na de erkenning van de beroepsvereniging voor gezondheidsbegeleiders door de Raad van State ontstond de behoefte aan een school die een leerprogramma kon aanbieden dat volledig aan de eisen van de toetredingscommissie van de beroepsvereniging voldeed. Rob nam de uitdaging aan en stapte uit het bestuur van de VGB om zich optimaal te kunnen inzetten voor het realiseren van die droom: DE LEVENSSCHOOL VZW.

CV Rob Vaes

 
  

© Copyright 2023 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media