Wendy Vercammen

EN DAT MAG..

Ik herinner me nog de eerste schooldag aan de Levensschool alsof het gisteren was…

Al een tijdje was er een meer dan een beetje interesse om gezonder te gaan leven en daar uiteindelijk ook andere mensen mee te gaan helpen. Wat betreft natuurlijke en gezonde voeding zijn velen van ons het noorden kwijt, maar we beseffen zelf niet welke gevolgen het op lange termijn heeft, helaas. Enkele vriendinnen spoorden me aan om hiermee ‘iets te gaan doen’ en na enige research op het internet kwam ik bij de Levensschool terecht (thank God). Het feit dat de opleiding 4 jaar in beslag zou nemen, schrikte me wat af, ik had immers na mezelf ook nog manlief te overtuigen van het nut van deze werk-stop en ‘we gooien het over een hele andere boeg’ - strategie.

We gingen samen naar de opendeurdag in mei en luisterden geboeid naar ‘de directeur’ zijn pleidooi over de kracht van de alternatieve geneeswijzen en de samenhang tussen ons fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam en al gauw wist ik dat er geen twijfel meer bestond, onmiddellijk heb ik me ingeschreven voor de volledige opleiding en dit zal ongetwijfeld 1 van de meest ingrijpende beslissingen van mijn leven zijn, in positieve zin. Ook echtgenoot Luc zag dat het goed was…zalig. Sinds de start van mijn eerste schooljaar in 2016 is elke donderdag heilige me-time geworden.

De Levensschool heeft me zoveel meer bijgebracht dan de zin van gezonde voeding, de fijne ervaringen tijdens het mediteren en de knepen van de voetreflexologie, ze leerde me dat gewoon jezelf zijn helemaal oké is, wat een verademing… Je bent boos EN DAT MAG, je bent verdrietig EN DAT MAG, je bent stil EN DAT MAG…Heerlijk toch?! 

Laat me de afgelopen 3 jaar (want ooh ja, ik heb nog een zalig jaartje Levensschool tegoed) in 1 woord moeten samenvatten dan zeg ik  “DANKBAAR”

Dankbaar dat de Levensschool mijn pad kruiste, dankbaar dat mijn lieve gezin mijn persoonlijke groei mee onderging, weliswaar soms aan een ander tempo… EN DAT MAG, dankbaar voor de lieve mensen die ik hierdoor heb leren kennen en dankbaar voor de lieve mensen die ik heb kunnen loslaten….

Puzzelstukjes vallen in mekaar,  maar dat heeft tijd nodig, dus wat mij betreft is 4 jaar Levensschool hierbij een zalige gids….

Mede dankzij de levensschool weet ik dat alles goedkomt…

“ JUST BE YOU “

© Copyright 2024 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media