Carla Van Dyck

“Het genieten van vitaliteit is mijn passie en ik vind het fantastisch om dit met anderen te delen en mijn kennis door te geven.” 

 

Na een succesvolle carrière van ruim 15 jaar in de modesector besliste ik in 2003 een nieuwe richting te kiezen in mijn leven. 

Tijdens de zoektocht naar meer vitaliteit en balans in mijn leven werd ik aangetrokken door de natuurlijke ondersteuning van mijn gezondheid en om bewuster te gaan leven. 

De kennis en het inzicht in het mensbeeld en gezondheid van Rob Vaes, de bezieler van Levensschool te Tongerlo, heeft mij geïnspireerd om de opleiding tot gezondheidsconsulent in 2005 te starten.

De 4-jarige opleiding als gezondheidsconsulent aan de Levensschool ligt mee aan de basis van hoe ik vandaag mensen begeleid en omga met andere gezondheidsprofessionals. Het opleidingsprogramma levert je niet alleen de nodige kennis en ervaring, het leert je ook gezondheid te benaderen vanuit verschillende invalshoeken, kritisch te denken en open te staan voor nieuwe inzichten. Kortom, een fundament voor alle gezondheidsconsulenten die mensen willen begeleiden op een natuurlijke, verantwoorde en professionele manier.

Sinds 2007 startte ik mijn praktijk als voetreflexologe en in 2009 behaalde ik mijn diploma als gezondheidsconsulente. Verder specialiseerde ik me in het domein van de vrouwelijke vitaliteit, de natuurlijke ondersteuning van de hormonale balans en verdiepte me in de weldaad van zuiveringskuren, zowel op fysiek als mentaal gebied. Dit veranderde niet alleen mijn leven maar ook mijn eigen bedrijf.

Je komt nu bij Enjoy Vitality niet alleen kennis en inspiratie opdoen tijdens een workshop, dagkuur, herbronningsweekend of zuiveringskuur, je leert om je vitaliteit in eigen handen te nemen en er blijvend van te genieten.

https://www.enjoyvitality.be

 

© Copyright 2024 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media