Pieter Van der Stighelen

Pieter Van der Stighelen (°1978) koos na twee jaren Licentiaat Lichamelijke Opvoeding aan de  KULeuven voor de opleiding Gezondheidstherapeut (Europese Academie). Tussen 2007-2008 reisde hij samen met zijn vrouw twaalf maanden door India en Nepal. Ze volgden er beiden een Yoga Teacher Training (Sivananda), Ayurvedic Practitioner Course, Tibetaanse Acupressuur en verdiepten zich in meditatietechieken en Soundhealing.

Nadien startte hij zijn eerste praktijk en volgde extra opleidingen zoals Therapeut in de Orthomoleculaire Geneeskunde (2009-2010), Toegepaste Kinesiologie (2011) en Therapeut in de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (2012-2018). In tussentijd reisde hij naar Spanje voor de opleiding ‘Gezondheidstraining voor artsen en therapeuten’ bij dr. Wilko Van der Vegt. In 2018 verdiepte hij zich verder in epigenetica en de invloed op neurotransmitters en werd hij BrainQ therapeut. De afgelopen jaren leerde hij Sanskriet en bestudeerde hij oude Vedische teksten en Jnana en Mantra Yoga. 

Pieter richtte te Kalmthout het holistisch centrum -OM- op, waar hij naast zijn holistische praktijk als coach ook yogalessen geeft en verschillende cursussen en workshops organiseert. Daarnaast begeleidt hij regelmatig Yoga Detox Retreats in binnen- en buitenland. Hij is gehuwd en vader van twee prachtige zonen, hij houdt erg van musiceren en tijd besteden aan zelfstudie en bewustzijnsverruiming. Hij is natuurgids (CVN) en volgt een sjamanistisch pad. Tot 2014 was hij voorzitter van de beroepsvereniging van gezondheidsbegeleiders.

Pieter geeft het vak gespreksbegeleiding aan De Levensschool sinds 2010.

CV Pieter Van der Stighelen

 

© Copyright 2020 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media