GROEIEN IN BEWUSTZIJN

De lessen groeien in bewustzijn zijn tegelijk een introductie tot en een verdieping van de inhoud van de vroegere reeks "levenslessen" door Yann De Bruyn waarvan je hieronder een introductiefilmpje vindt.

We hebben de naam van het vak veranderd in groeien in bewustzijn. De levenslessen van Rob Vaes zijn dus een geheel andere lessenreeks.

In het vak groeien in bewustzijn krijg je meer inzicht in hoe de menselijke groei in bewustzijn verloopt. We onderzoeken vragen zoals: wie ben ik écht? Wat is het verschil tussen mijn persoonlijke zelf en mijn ware zelf? Wat is universele waarheid? Hoe kunnen we met meer innerlijke rust en zelfvertrouwen navigeren door moeilijke levensthema's zoals pijn en plezier, vergankelijkheid en onthechting, persoonlijke wil en aanvaarding, verlangs vervullen of verlangs loslaten? Je krijgt ook praktische tips en technieken die je kan beoefenen in het dagelijkse leven voor meer innerlijke kracht, innerlijke stilte en zelfrealisatie.

 

DATA:
Live webinars via ZOOM:
donderdag 6, 13 en 20 oktober 2022
 

LESTIJDEN:
van 9.30u tot 16.00u (middagpauze van 12u15 tot 13u15)

DOCENT:
Yann De Bruyn

PRIJS:
279 euro

INSCHRIJVEN: 
https://inschrijven.levensschool.be/login

 

TOELICHTING:
De lessen "groeien in bewustzijn" heetten tot verleden jaar "levenslessen". In onderstaand filmpje wordt hiernaar verwezen.
Er is een naamswijziging doorgevoerd en is een nieuwe cursus levenslessen vanaf dit jaar met een geheel andere inhoud.

Video: 
Afbeeldingen: 
© Copyright 2023 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media