Extra informatie lessen massage

Je kunt de lessen als aparte cursus volgen: uit persoonlijke interesse, verrijking van je kennis, uitbreiding van eventueel huidige activiteiten…

Wil je (deep tissue-) massage leren om beroepsmatig toe te passen? Dan is een aantal ondersteunende vakken noodzakelijk als je nog geen voorkennis hebt op het vlak van natuurlijke gezondheid of hulpverlening.

We hebben de noodzakelijke basisvakken voor elke hulpverlener samengevoegd tot het jaartraject "basisjaar natuurlijke gezondheidspreventie".

Na het volgen van het jaartraject natuurlijke gezondheidspreventie én de cursus massage kun je het diploma van professioneel masseur behalen.

Ben je naast massage ook geïnteresseerd in voetreflexologie, dan kun je inschrijven voor het gehele jaartraject bodycoach. Je kunt dan het diploma bodycoach behalen na het afronden van 

1.     het jaartraject bodycoach en

2.     het basisjaar natuurlijke gezondheidspreventie (samen dus een opleiding van 2 jaar).

Naast de twee jaartrajecten

·       bodycoach en 

·       basisjaar natuurlijke gezondheidspreventie 

zijn er nog twee jaartrajecten, namelijk 

·       orthomoleculaire coach* en 

·       lifecoach*

Samen vormen zij de vierjarige opleiding tot gezondheidsconsulent. 

Met het behalen van het diploma van gezondheidsconsulent kun je aansluiten bij de beroepsvereniging van gezondheidsbegeleiders en als professional in de natuurlijke gezondheidszorg aan de slag gaan.

(*voor deze jaartrajecten geldt net als voor het jaartraject bodycoach dat ze afzonderlijk kunnen gevolgd worden maar om het diploma te behalen volg je ook het jaartraject basis natuurlijke gezondheidspreventie voor de noodzakelijke basiskennis voor elke hulpverlener)

© Copyright 2021 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media