Els Marcelis

Els Marcelis (22-12-1971) Mens-zijn in zijn totaliteit en walk your talk zo goed als mogelijk, is in alles wat Els doet de rode draad: zowel in haar opleiding Lic. Germaanse (Engels, Duits, Zweeds) en aanvullend geschiedenis/filosofie (Duitsland) alsook doorheen het verenigings- en bedrijfsleven.

Begin jaren 2000 ontdekte Els door heel wat klachten de mirakels van zelfheling. Meteen a de 4-jarige opleiding gezondheidsbegeleider aan De Levensschool begon ze er als assistent-docent voetreflexologie, startte een praktijk in bijberoep en volgde sindsdien bijscholingen om de toepassing ervan en zelfhulp door te geven (verdiepingsmodules voetreflexologie, Chinese geneeskunde, aromatherapie, EFT, kinesiologie, homeopathie, stoelmassage, massage met edelstenen, teaching by being, kinderwijze modules, jaaropleiding kindercoach, vrede met sterven, familieopstellingen, handanalyse op zielsniveau, jaaropleiding energetisch therapeut, …

In 2012 volgde Els met de steun van haar man en hun kinderen aan deze en gene zijde haar hart en stapte na 18 jaar communicatiemanager uit het bedrijfsleven om zich te richten op het begeleiden van mensen, groot en klein. Sindsdien begeleidt ze kinderkampen vanuit holistische benadering, geschoeid op wat ze aan de Levensschool zelf mocht her-inneren. Ze geeft ook workshops thuis en in scholen en begeleidt leerkrachten, ouders, kinderen in een totaalaanpak in functie van spirituele, mentale, emotionele en fysieke gezondheid.

In 2016 gaf ze haar zielsopdracht verder vorm en startte samen met zielenzussen de vzw More Moving Miracles met als hoofddoel mensen samenbrengen: samen leven, leren, en doorgeven in de vorm van opleidingen, workshops, lezingen, bijeenkomsten, kampen, enz. overal in Vlaanderen en Nederland.

Na enkele jaren als mededocenten voor het vak voetreflexologie namen zij en Katrien Verstraete in 2016 definitief de fakkel over als hoofddocenten voetreflexologie binnen De Levensschool vzw.

CV Els Marcelis