THEMA-AVOND DOOR DR GEERT VERHELST: DEPRESSIVITEIT

Extra aanbod: deze thema-avond valt buiten het vaste programma

Natuurlijke hulp bij depressiviteit

Neerslachtigheid, somberheid, zwarte gedachten, depressiviteit... steeds meer mensen in onze leefwereld kampen met een negatieve gemoedsstemming, in zoverre dat sommigen van de “kwaal van de 21e eeuw” spreken.

Hoewel depressiviteit uiteraard in de hand kan gewerkt worden door tegenslagen, verdriet en een jachtige levenswijze, is er bij de westerse mens vaak een ondergrond van “stille ontsteking” aanwezig die hem gevoeliger maakt voor gemoedsstoornissen. Het voorschrijven van antidepressiva helpt helaas niet iedereen en kan soms tot vervelende nevenwerkingen leiden.

Van welke eetgewoonten, voedingssupplementen en kruidenpreparaten mag een ondersteuning verwacht worden bij depressiviteit? En welke daarvan kunnen eventueel met antidepressiva gecombineerd worden?

Tijdens deze thema-avond natuurlijke hulp bij depressiviteit krijg je op onder andere deze vragen een duidelijk antwoord. Deze informatie is niet alleen nuttig voor wie zelf rechtstreeks met depressiviteit geconfronteerd wordt. Ook voor de hulpverlener die er in zijn praktijk mee te maken krijgt is het interessant om rond dit specifieke onderwerp een totaalpakket aan informatie aangereikt te krijgen.

Datum: 22 maart 2018 (van 18.30u tot 21.30u)
Docent: Dr Geert Verhelst
Prijs: 35 euro inclusief uitdraai powerpointpresentatie (betaling contant ter plaatse)
Inschrijving: via mail info@levensschool.be

© Copyright 2018 De Levensschool - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media